Bemutatkozás

Domokos Kata vagyok, 3 fiúgyermek édesanyja, eredeti foglalkozásom szerint jogász, de immár 5. éve támogatom megoldásfókuszú coaching szemlélettel az édesanyákat abban, hogy megőrizzék vagy éppen újra megtalálják a lelki egyensúlyukat gyermekeik születése után is. 

 Az Anyatöltő oldalt azért hoztam létre,  hogy az édesanyák kikapcsolva a hétköznapok taposómalmát maguk is feltöltődhessenek, újratöltsék a lemerülő elemeiket.

Minden édesanya arra vágyik, hogy helyt álljon minden életszerepében: a gyereknevelésben, a párkapcsolatában, a munkában, a háztartási teendőket illetően. 

Olyan szakértőket hívtam meg az oldalra, aki szaktudásukkal segítik az édesanyákat abban, hogy megoldást találjanak az anyai szerepükkel összefüggő kihívásaikra.

Ezen az oldalon megismerheted szakértőinket! 

Örülünk, hogy itt vagy és velünk maradsz! 

 

Domokos Kata

az Anyatöltő oldal alapítója, life és business coach

Szakértőink

Bojti Andrea klinikai gyermek- és ifjúságpszichológus vagyok, 2011. óta a Gyermekpszichológus BLOG szerzője. 10. éve dolgozom a Heim Pál Gyermekkórházban gyermekekkel és családokkal. 

Az anyatöltő szakmai közösséghez azért csatlakoztam, mert hiszek abban, hogy a szülőség egyben egy önismereti munka is. Ha te megtalálod a lelki egyensúlyt az életedben, akkor az a gyermekeidre, a gyermeknevelésedre is pozitív hatással lesz!

 

Dr. Dénes Ivett vagyok, orvos, bababarát alvás tanácsadó, baba-mama kapcsolati szakember. A kisgyermekes szülőknek segítek abban, hogy támogatni tudják a babájukat a jó alvásban.  

Nagyon fontosnak tartom, hogy teljeskörű támogatást kapjanak a szülők, hiszen az anyai kiegyensúlyozottság, önazonosság, jóllét és elégedettség a babák alvásának egyik fontos meghatározója. Ebben tud segíteni az Anyatöltő. 

 

Repka Ágnes vagyok, közgazdász, HR szakértő, munkajogi szakokleveles tanácsadó, a Dolgozó mami blog alapítója. Várandós és kisgyermekes édesanyáknak segítek munkajogi és karrier kérdésekben.
 
 Tanácsaimmal, tapasztalatommal segíteni szeretnék minden nőnek, aki boldog anyuka és elégedett, megbecsült munkaerő szeretne egyszerre lenni, legyen szó akár a korábbi munkahelyedre való visszatérésről, vagy egy új állás megszerzéséről!

 

Mayr Éva vagyok, Iyengar, Himalájai és kismama jógaoktató; a MoMYoga Klub megálmodója. Célom, hogy anyukáknak segítsek visszatalálni a középpontjukhoz stresszkezelési, életvezetési módszerekkel a jóga, jógapszichológia és más keleti és nyugati technikák (neurotréning, coaching) ötvözésével.

Azért csatlakoztam az Anyatöltőhöz, mert fontos számomra, hogy az anyukák fel tudják magukat tölteni, mert abból tudunk adni, amink van. Azaz a mi jól-létünk a kulcsa mások jól-létének is sokszor.